Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd - Gratis levering vanaf €50

WK wielrennen doorkruist de Tourlocal-leverzone

Spannend! Het wereldkampioenschap wielrennen komt nu wel héél dichtbij en dat merken we ook in het straatbeeld van onze Tourlocal-leverzone. Het is dan ook een eer en een genoegen om de 100ste verjaardag van het WK wielrennen op de weg te mogen verwelkomen en beleven in eigen regio. Bonheiden, Keerbergen, Tremelo, Werchter, Rotselaar en Herent. Zijn jullie er klaar voor?

🚴 WK wielrennnen: het parcours

Het WK wielrennen, de koers van het jaar, passeert op 24, 25 en 26 september. Na de start op de Grote Markt in Antwerpen vertrekt het peloton richting Leuven, met een passage dwars door de Tourlocal-leverzone in Bonheiden, Keerbergen, Tremelo, Werchter, Rotselaar en Herent. Een unieke kans om dit spektakel van op de eerste rij mee te maken. Benieuwd waar de koers passeert in jouw gemeente?

  • Bonheiden: Mechelsesteenweg > Rijmenamsesteenweg
  • Keerbergen: Mechelsebaan > Oudstrijderslaan > Tremelobaan > Oude Putsebaan > Schrieksebaan > Nieuwstraat > Tremelobaan
  • Tremelo: Nieuwstraat > Kruisstraat > rondpunt > Werchtersebaan
  • Werchter: Tremelobaan > rondpunt > Nieuwebaan >Provinciebaan 
  • Rotselaar: Rodenbachlaan > Vijfde Liniestraat 
  • Herent: Wijgmaalsesteenweg > Omleiding > Mechelsesteenweg
2021 UCI ROAD WORLD CHAMPIONSHIPS

🍺 Maak de koerservaring compleet met SUPER 8 Flandrien

Plan je om van dit wielerevent een grandioos feest te maken? Samen met de buren, familie of vrienden? Maak de koerservaring compleet met de SUPER 8 Flandrien: een vlotte dorstlesser voor de echte winnaars. Geniet in aanloop van het WK wielrennen van een unieke promotie op de nieuwe kopman van het SUPER 8 gamma.

Vond je dit artikel leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Dit ga je ook graag lezen:

Ben je ouder dan 18?